Blog

Maandagmorgen van… Lana

Hoe ziet de agenda van een HvdM’er er op maandagmorgen uit? In deze rubriek staan we stil bij de maandagochtend van Lana.

Maandagmorgen van… Lana

Nieuwe week, nieuwe (PR-)kansen! Ik begin deze week anders dan normaal. Namelijk in Hilversum. Daar begeleid ik een radio-interview over toeslagen. Misschien heb je de kijkjes achter de schermen voorbij zien komen op onze HvdM Instagram @hvdm.pr? Toeslagen, zoals zorgtoeslag, zijn er om mensen financieel te helpen. Maar niet iedereen die er recht op heeft, vraagt het aan. Daarom wijzen we mensen op het aanvragen van toeslagen. En hoe je dat doet. Denk je nu: ‘Misschien heb ik ook wel recht op toeslagen’. Check het meteen even. Dat kan tot en met 1 september ook nog over vorig jaar.

Zoefff!  

Na de opnames in de studio ga ik weer naar Den Haag. Ik zoef naar kantoor. Letterlijk, want sinds kort ga ik met een tweedehands elektrische fiets naar het werk. Vanmiddag ga ik aan de slag met een PR-plan over belastingzaken voor startende ondernemers. Er zijn genoeg leuke ideeën uit de brainstorm van vorige week gekomen. Dus dat komt helemaal goed! Ook pak ik vanmiddag nog wat bureautaken op. Zo ga ik kijken welke webinars over communicatie met jongeren en ouderen we deze zomer kunnen volgen. Ik heb er nu al zin in!    

Puppyfanclub 

Maar eerst: lunch! Weekendverhalen, film- en eettips vliegen je om de oren. En met de puppyfanclub van kantoor smelten we bij foto’s van Marley, de nieuwe pup van Claire. Volgens Thijs met emotieniveau 13 (op een schaal van 1 tot 10?). Ik kan het niet ontkennen. Daarna kunnen we weer met een goed aangevulde dosis endorfine aan het werk. Let’s go!